AVRUPA OKUL SPORLARI GÜNÜ

ODTÜ GV Özel Denizli Okulları olarak "Avrupa Okul Sporları Günü" adlı uluslararası projenin koordinasyon ekibinde yer almaktayız. Projenin; tüm çocukların aktif ve sağlıklı olmalarını, mutlu yaşamlarını, dinç bir vücut ve zihin ile daha iyi öğrenmelerini amaç edinmiştir. “Avrupa Spor Haftası” kapsamında 2015’ ten bu yana her yıl eylül ayında gerçekleştirilen “ESSD European School Sport Day (Avrupa Okul Sporları Günü)” çocukları fiziksel aktivite için motive eden bir Avrupa Birliği Erasmus+ Spor projesi olarak yürütülmektedir. 29 Eylül 2023 Cuma günü 30’dan fazla ülkede gerçekleştirilen  etkinliğe “ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli İlkokulu ve Ortaokulu“ birimlerinden öğrencilerimiz  katılım göstermiştir.

“ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları” olarak projeye destek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, sağlık dolu günler dileriz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr